Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
MÅ LIVET GØRE ONDT ? Et dobbeltforedrag om livet på godt og ondt


(Dialogforedrag med Morten Skovsted) Bemærk: DOBBELTFOREDRAG med sognepræst Morten Skovsted

"En fantastisk aften - I er bare gode; skarpe, vidtfavnende, sjove, I har en god udstråling og fed vibration imellem jer (og det er altså ikke uvæsentligt)"
- Tine Baarts Andsager, sognepræst i Aabenraa sogn

Et utraditionelt, karikeret, tankevækkende og debatskabende dobbeltforedrag om det moderne menneskes forhold til den eksistentielle smerte og den grundlæggende erkendelse, at livet en gang imellem gør ondt.

De to foredragsholdere indtager hver sin provokerende yderposition, og foredraget bliver på den måde en dialog, en diskussion eller måske ligefrem et skænderi ...

Den ene siger: "Livet skal gøre ondt en gang imellem. Hvis vi prøver at springe smerten over, lever vi ikke "rigtigt". Krisen og sorgen er en nødvendig del af livet."

Den anden siger: "Hvad er det for en tung, gammeldags livsholdning? Livet er for kort til smerte. Hvorfor ikke "afskaffe" smerten overalt, hvor vi kan?"

Foredraget foregår som en dialog mellem de to foredragsholdere og handler om de lette løsninger og den overfladiske lykke, som så mange tilbyder os.

Bagefter debat om det værdifulde i et menneskes liv.

Foredraget er sagligt, men samtidig let tilgængeligt, sjovt og underholdende.

"En uforglemmelig aften, hvor vi som tilhørere fik rusket op i fastgroede meninger af det elegant og drilsk diskuterende ægtepar ... vi mødte et engagement, der ikke kunne andet end udfordre og tirre os som tilhørere."
- Jakob Fløe Nielsen, provst i Salling.

"Et blændende, underholdende dialogfordrag om den etablerede folkekirkes vilkår i en moderne verden. Alle, der gerne vil opleve et sjovt foredrag med bid i, og som også ønsker indsigt i aktuelle folkekirkelige emner, kan begynde her. Velegnet til sogneaftener og kirkedage."

- Inge Meibom, sognepræst i Balleup

LÆS MERE PÅ WWW.DOBBELTFOREDRAG.DK
Iben Krogsdal
Varighed: 2 timer og 30 minutter
Honorar: 5.200,-
Honorar til transport: Efter gældende takster


Andre foredrag ved Iben Krogsdal


Om foredragsholderen

Iben Krogsdal

Forfatter, salmedigter og ph.d. i religionsvidenskab Skødstrupvej 2 8530 Hjortshøj Telefon: 86220230 Se website Skriv email

Iben Krogsdal (f. 1967) er skønlitterær forfatter, salmedigter og tidligere religionsforsker ved Århus Universitet. Hun er en erfaren og efterspurgt foredragsholder.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked