Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fremtidens leder


Få et indblik i hvad fremtidens leder skal kunne De fleste ledere og i det hele taget de fleste mennesker har en idé om, at fremtiden er en vanskelig størrelse at sige noget om, og at vi kun kan gætte på, hvad der kommer til at ske.​

Det er imidlertid ikke sandt, og i dette foredrag forklarer den prisbelønnede iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw hvorfor.
Han giver dig som leder et indblik i, hvordan du kan lære at forudsige fremtiden ved at kunne skelne imellem bløde og hårde trends samt handle på denne indsigt.

Ifølge Jonathan Løw findes der to former for trends i verden: Hard trends og soft trends. Hard trends er den slags trends, som er baseret på fremtidige facts. Det er eksempelvis, at computerkraften vil blive forøget, samt at vi indenfor mobilområdet vil gå fra 4g til 5g til 6g osv.
Derimod baserer soft trends sig ifølge Jonathan Løw på antagelser, og det er ofte disse, vi anvender som fundamentet for vores strategier og daglige ledelse.
Det skyldes, at vi ikke føler os sikre på, at vi kan forudsige fremtiden, men det kan vi i langt højere grad, end vi normalt går og forestiller os. Det handler blot om at forstå hvordan, mener Jonathan Løw.

I dette foredrag med Jonathan Løw lærer du derfor som leder at skelne imellem bløde og hårde trends.
Jonathan Løw
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Jonathan Løw


Om foredragsholderen

Jonathan Løw

Foredragsholder og iværksætter Karetmagertoften 116 8270 Højbjerg Telefon: 28785450 Se website Skriv email

Jonathan Løw er én af Danmarks førende eksperter indenfor innovation, lydhør ledelse og effektiv kommunikation.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked