Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
KÆRE HENNING en fortælling om det levede liv med senhjerneskade og som pårørende


Et foredrag der tager udgangspunkt i Britta Helbeks seneste bog om emnet. Udgivet i februar 2017 ”JEG ER DA, SOM JEG ALTID HAR VÆRET…”

Var min mands reaktion hver gang en ny kaotisk situation opstod som følge af hans komplicerede hjerneskade, og/eller fordi omgivelserne ikke var i stand til, at imødekomme hans forandrede behov.

Da min mand, Henning, i 1999 som 54-årig fik konstateret en særlig ondartet kræftform i hjernen, betød både sygdommen, men også en eksperimentel hård kemobehandling, at han efterfølgende blev svært kognitivt skadet men i begyndelsen var næsten uden motosrisk skade.Han blev aldrig den person igen, han var før kræften ramte ham.

Det betød, at jeg, hans fem år yngre hustru og nærmeste pårørende, gennem 15 år dagligt blev vidne til, hvordan min elskede mand langsomt blev pillet fysisk såvel som psykisk fra hinanden. Intet i vores liv blev som før.

Jeg vil i mit oplæg komme ind på, hvordan jeg som pårørende har oplevet det, at skulle være vidne til så voldsomme forandringer hos min mand, men også forandringer, der rakte langt ind i vores fælles liv- og mit eget liv. Og hvordan vi alligevel fik bygget et nyt liv op, så godt det lod sig gøre – sammen.

Jeg vil ind imellem læse kort op af bogen:
Britta Helbek
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens gældende takster. Ved foredrag på Sjælland opkræves broafgift.


Andre foredrag ved Britta Helbek


Om foredragsholderen

Britta Helbek

Bredgade 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 50503435 Se website Skriv email

Britta Helbek, forfatter, skribent og foredragsholder.

Britta Helbek blev født i Norge (1950), hvor hun boede, til hun flyttede med sin familie til Danmark (Silkeborg) i 1955, hvor hun voksede op. Faren var dansk, moren halv tysk og halv fransk af opri
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked