Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Kunst og ledelse i grænselandet


Ledelse er en meget dynamisk aktivitet. Den skal møde accelererende forandringsbehov. Villighed til at gå ud i grænseområder eller overskride grænser er afgørende. Praktisk klogskab og visdom i lederskab i dag er derfor alfa og omega. I foredraget udfoldes det, hvordan kunstneres kreativitet kan vise nye veje til et bedre og klogere lederskab.

For mange vil det overraske at høre, hvordan de skønne kunster kan gøre lederskab meget bedre. Men det er egentlig en klokkegammel erkendelse, at kunsten kan inspirere og forny lederskab på kreative og spændende måder. Forestillingsevner udfordres på de mest fantastiske måder, når kunsten er en aktiv medspiller i de mange slags lederskaber.

Foredragsholderen tilrettelægger sit oplæg til målgruppen og måske specifikke behov for at lære nyt om det dynamiske samspil mellem kunst og ledelse.
Jørn Henrik Olsen
Varighed: 1 time
Honorar: 7.500,-
Honorar til transport: Billigste rejse, f.eks. togbillet, ønskes dækket.


Andre foredrag ved Jørn Henrik Olsen


Om foredragsholderen

Jørn Henrik Olsen

Forfatter, foredragsholder, forsker, billedkunstner Grønnevang 222 3250 Gilleleje Telefon: 48303139 Se website Skriv email

Er aktuel med bogen 'Den blå ild: Ensomhedens længsel og skønhedens smerte' (Vita Nuova Publisher 2016). Holder meget gerne foredrag i tilknytning til bogens udfordrende temaer, som er:
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked