Log ind

Ophavsret

Ansvarshavende chefredaktør er Erik Bjerager.

 

Kopiering m.v
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.kristeligt-dagblad.dk stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

 

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Kristeligt Dagblad. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid Kristeligt Dagblad på telefon 33 48 05 00 eller email kristeligt-dagblad@kristeligt-dagblad.dk.

 

Links
Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside www.kristeligt-dagblad.dk med tydelig kildeangivelse. Hvis man har behov for at linke direkte til et tema eller lign., er man velkommen til at bede om tilladelse via net@kristeligt-dagblad.dk.

 

Uden tilladelse accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe link direkte ind til underliggende materiale på hjemmesiden. Der må heller ikke linkes på en måde, så www.kristeligt-dagblad.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået en aftale med os. Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

 

Kristeligt Dagblad er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som www.kristeligt-dagblad.dk linker til.

 

Redaktionel brug af artikler, debatindlæg etc.
I overensstemmelse med almindelig ophavsret kan alle indlæg på Kristeligt Dagblads hjemmesider www.religion.dk, www.kristeligt-dagblad.dk, www.kristendom.dk, www.foredragslisten.dkwww.hjertedating.dk og www.bogbasen.dk og disses underliggende sider benyttes i Kristeligt Dagblad i deres fulde længde. Alle indlæg kan desuden optræde i elektroniske arkiver efter Kristeligt Dagblads ønsker.

 

Det omvendte gælder også, at artikler og indlæg fra Kristeligt Dagblad kan publiceres på hjemmesiderne uden tilladelse fra forfatteren.
Desuden forbeholder vi os retten til at publicere indlæg fra en af hjemmesiderne på en anden af hjemmesiderne.