Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Tina Gudrun Jensen
Tina Gudrun Jensen

Kontakt:antropolog og religionssociolog Tina Gudrun Jensen

Absalonsgade 15, 1. sal
1658 København V

Mobil: 27 14 59 97

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Tina Gudrun Jensen er cand.mag. i religionssociologi og ph.d. i antropologi. Hun er ansat ved Københavns Universitet og indehaver af virksomheden Coexist, som har fokus på mangfoldighed og sameksistens. Hun er drevet af en nysgerrighed efter at forstå de mange facetter, der er i relationer mellem mennesker med forskellige etniske og kulturelle og religiøse baggrunde, og at undersøge vilkår for sameksistens.

Tina Gudrun Jensen har mange års erfaring indenfor anvendt forskning og grundforskning med at undersøge og formidle emner som migration, inter-etniske relationer, social integration og sameksistens i by- og boligområder. Hun har udført antropologisk feltarbejde i Danmark, Sverige og Brasilien, og har deltaget i forskellige nationale og internationale forskningsprojekter om etnisk, kulturel og religiøs forskellighed, social sammenhængskraft, etnisk diskrimination og tolerance, hverdagsliv og naboskab i multietniske boligområder.

Tina Gudrun Jensen er aktuel med bogen Sameksistens. Hverdagsliv og naboskab i multietniske boligområder (Roskilde Universitetsforlag 2016), og har desuden sammen med Kate Østergaard udgivet Nye muslimer i Danmark. Møder og omvendelser (Forlaget Univers 2007).


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked