Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
PRÆSTEN OG KÆTTEREN - Dobbeltfordag om Folkekirken og den moderne, søgende dansker


(Bemærk: dialogforedrag med Morten Skovsted) Dobbeltforedrag med sognepræst Morten Skovsted om forholdet mellem Folkekirken og den moderne, søgende dansker.

"Med glimt i øjet og spændende argumenter; med en hurtig replik og grundig indsigt førte præsten Morten Skovsted og "kætteren" Iben Krogsdal sine tilhørere ind i en lang række væsentlige emner og overvejelser om kristendom og kirke i forhold de tanker, der rører sig i os og i tiden. En på én gang munter og særdeles tankevækkende aften - der både i indhold og form er utraditionel og øjenåbnende."

- Jette Langgaard, sognepræst i Thyregod sogn

Præsten og Kætteren er et utraditionelt, karikeret, tankevækkende og debatskabende dobbeltforedrag om den etablerede folkekirke og "folkereligiøsiteten".

De to foredragsholdere indtager hver sin provokerende yderposition, og foredraget bliver på den måde en dialog, en diskussion eller måske ligefrem et skænderi ...

Folkekirkepræsten møder den nyreligiøse "kætter". Men hvad kommer der egentlig ud af deres møde? Hvor skiller vandene? Kan de mødes? Og hvor står du?

Foredraget er sagligt, men samtidig let tilgængeligt, sjovt og underholdende.

Foredraget er tidligere holdt i adskillige sognegårde, højskoler og lignende.


"Et blændende, underholdende dialogfordrag om den etablerede folkekirkes vilkår i en moderne verden. Alle, der gerne vil opleve et sjovt foredrag med bid i, og som også ønsker indsigt i aktuelle folkekirkelige emner, kan begynde her."

- Inge Maibom, sognepræst i Ballerup

"En uforglemmelig aften, hvor vi som tilhørere fik rusket op i fastgroede meninger af det elegant og drilsk diskuterende ægtepar ... vi mødte et engagement, der ikke kunne andet end udfordre og tirre os som tilhørere."
- Jakob Fløe Nielsen, provst i Salling

LÆS MERE PÅ WWW.DOBBELTFOREDRAG.DK
Iben Krogsdal
Varighed: 2 timer og 30 minutter
Honorar: 5.200,-
Honorar til transport: Efter gældende takster


Andre foredrag ved Iben Krogsdal


Om foredragsholderen

Iben Krogsdal

Forfatter, salmedigter og ph.d. i religionsvidenskab Skødstrupvej 2 8530 Hjortshøj Telefon: 86220230 Se website Skriv email

Iben Krogsdal (f. 1967) er skønlitterær forfatter, salmedigter og tidligere religionsforsker ved Århus Universitet. Hun er en erfaren og efterspurgt foredragsholder.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked