Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
HITLER OG NAZISMEN - Hvordan kunne det ske?


Hitler fremdrages ofte som ikonet på ondskaben selv.

Alligevel, eller måske netop derfor, har de seneste år åbenbaret en voksende interesse i også at søge bagom fænomenet; både personen Hitler men også sammenhængen bag Tysklands tilslutning til den mystiske korporal.

I foredraget redegøres på spændende vis, evt. med inddragelse af film og multimedier for de historiske begivenheder, der førte frem til Hitlers magtovertagelse, til Verdenskrigen og de uhyrligheder, som har mærket Tyskland og verden for evigt.

Der stilles skarpt på spørgsmålet: "Kunne det ske igen?" Og jeg kan afsløre allerede her, at jeg vil påstå, at det sagtens kan ske igen! Og at det ligefrem sker dagligt, når også vi i vor tid vender det blinde øje til folkedrab, hungersnød og katastrofer. .

Iben Krogsdal
Varighed: 2 timer
Honorar: 3.400,-
Honorar til transport: Efter gældende takster


Andre foredrag ved Iben Krogsdal


Om foredragsholderen

Iben Krogsdal

Forfatter, salmedigter og ph.d. i religionsvidenskab Skødstrupvej 2 8530 Hjortshøj Telefon: 86220230 Se website Skriv email

Iben Krogsdal (f. 1967) er skønlitterær forfatter, salmedigter og tidligere religionsforsker ved Århus Universitet. Hun er en erfaren og efterspurgt foredragsholder.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked