Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
H.C. Andersens eventyr


"Humoren var egentlig saltet i mine eventyr". Og netop humoren gør eventyrene tidløse. H. C. Andersens syn på sig selv og sin omverden får os til at le - og græde - med ham.

Jeg fortæller mange af H.C.Andersen eventyr for både børn og voksne og kan tilpasse programmet efter lejligheden. F.eks. Fyrtøjet, Klods Hans, Den grimme Ælling, Nattergalen, Det er ganske Vist, Hun duede ikke, Sneglen og Rosenhækken, Elverhøj, Hvad Fatter gjør, det er altid det Rigtige, De røde Sko, Kjærestefolkene, Flipperne, Den uartige Dreng, Den standhaftige Tinsoldat, Hyrdinden og Skorstensfeieren, To Jomfruer og Skarnbassen.

Mindre kendte er historierne inspireret af Italien. Den meget dramatiske og foruroligende historie "Skyggen", den humoristiske "Deilig" og historien "Metalsvinet", der giver os Andersens indtryk af kunstens Firenze. "Skyggen" er et af H. C. Andersens mest spændende og dramatiske eventyr. Georg Brandes kaldte det: "..et af de sandeste mesterværker i vor hele litteratur".

Julefortællinger omfatter f.eks. Grantræet og Den lille Pige med Svovlstikkerne.

Nattergalen fortæller jeg også på engelsk.http://foredrag.kristeligt-dagblad.dk/modules/xphoto/cache/34/1034_100_0_12_0_377_377.png
Inger Marie Madsen
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter aftale


Andre foredrag ved Inger Marie Madsen


Om foredragsholderen

Inger Marie Madsen

Fortæller Ivar Huitfeldtsgade 26 8200 Århus N Telefon: 86107393 Se website Skriv email

Jeg har arbejdet som historiefortæller i mange år og er optaget af at fortælle og formidle vore store digtere: H.C. Andersen, Herman Bang og Karen Blixen. Min fortællestil er ordret og dramatisk med et enkelt scenisk arrangement.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked