Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fra new age til Jesus


Antallet af kirkegængere er faldende, og samtidig søger mange mennesker efter åndelige svar i meditation, andre religiøse tilbud og kurser i personlig udvikling. Dette er paradokssalt, da Det Nye Testamente nok er den mest præcise og komplette vejledning i personlig udvikling, der nogen sinde er blevet skrevet. Tilstrømningen til vores kirker burde derfor være overvældende!

I stedet for at tage udgangspunkt i Jesus som vejen til evigt liv, tager dette foredrag et psykologisk udgangspunkt i det enkelte menneskes problemer her og nu, fra fødslen hvor bevidstheden bliver dannet og videre gennem livet, hvor vi kan opleve glæde men også sorg, frygt og tab.

Vi berører kort nogle af de andre store religioner, og undersøger om vi som kristen altid behøver at opfatte dem som modsætninger, eller om vi kan blive bedre kristne, ved at forstå nogle af deres elementer og afvise andre.

Foredraget er inddelt i 12 korte afsnit, som hver har tilknyttet et centralt citat fra Den Nye Testamente. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Peter Scheelke
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 3.500,-
Honorar til transport: 150 kr pr halve time + statens km takst


Andre foredrag ved Peter Scheelke


Foredrag

Billeder

Om foredragsholderen

Peter Scheelke

Fælledvej 17 2200 København N Telefon: 20715511 Skriv email
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked