Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Dit næste liv, Mand!


“Jeg er færdig på arbejdsmarkedet!” Selvom pensionsalderen er blevet en flydende størrelse så er det en uundgåelig kendsgerning at vi mænd skal på pension på et tidspunkt..

Mange mænd oplever denne overgang fra arbejdsliv til pensionistliv som et voldsomt identitetstab og livskrise fordi vi gennem hele arbejdslivet har lagt al vor identitet i vort arbejde.

Mange mænd forbereder sig hverken mentalt eller fysisk godt nok til dette livsstilsskifte. Derfor afføder skiftet ganske ofte tab af selvværd og selvtillid. Et tab som uundgåeligt vil have mange negative konsekvenser for egen livskvalitet, for samværet med dine nære relationer.

Hvordan forbereder du dig, Hvilke mål vil du sætte dig og hvordan planlægger du dit aktive seniorliv – dét vil jeg meget gerne i dette foredrag tale meget mere med dig om.

Dette dialogbaserede foredrag er dedikeret til manden som snart går på pension , eller netop er gået på pension.
Kim Erik Jensen aka MidtvejsManden
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Kim Erik Jensen aka MidtvejsManden


Om foredragsholderen

Kim Erik Jensen aka MidtvejsManden

Mandecoach, Blogger & Foredragsholder Koopmannsvej 5 8600 Silkeborg Telefon: 53540646 Se website Skriv email

MidtvejsManden er mandecoach, underviser, foredragsholder og blogger om emner som har, burde have, modne mænds særlige interesse. Emner som sundhed, selvværd, samtale, samfund, selvtillid, samliv og sociale relationer.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked