Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Vikingeledelse


Den nordiske lederstil Vikinger var ikke så vilde og blodige, som deres ry. Eminente ledere var med til at lægge kimen til det samfund vi nyder godt af den dag i dag.

Vikingetidens succes skyldes i høj grad en højt udviklet ledelseskultur, som også være inspiration for den moderne leder. I foredraget får du ideer til at gøre det lettere at være leder. Ideerne hentes fra vikingetiden, fra nyere forskning og fra praktiske erfaringer. Foredraget vil bestå af både fortællinger, anekdoter og faglige input om ledelse og hvordan du kan lede kulturen på en arbejdsplads.
I jagten på bedre ledelse søger vi med lys og lygte efter værktøjer, som lederen kan bruge til at blive en god leder. Lederen skal lede forandringer, være en god kommunikator, være en autoritet, være tydelig, være robust, være en god økonom osv. Der er så mange krav, at den moderne leder er ved at drukne i dem. I foredraget får du ideer til at gøre det lettere at være leder.

Som moderne mennesker er vi vældig gode til at udvikle ting og alt det synlige i verden. En god leder har lært at omgås mennesker og er opmærksom på de usynlige forhold mellem mennesker. En sådan menneskekundskab og livsvisdom giver øget produktivitet og øget overskud.

Amerikanske forskere vurderer at de nordiske lande er førende i verden på mange parametre på grund af en ledelseskultur nedarvet fra de gamle vikinger for over tusind år siden.

Vikingetiden var en blomstringstid med højkonjunktur. De danske vikinger var mere handelsmænd og bønder end de var krigere.

De havde list. De havde gode handelsevner. Men frem for alt var de gode ledere. Og vores ledelseskultur i vikingetiden var noget ganske særligt i forhold til andre kulturer.

Vi kender fra sagn og sagaer, hvordan deres tankegang og kultur var. Hvilke værdier, der var gældende og hvad de opfattede som god ledelse.

I foredraget møder vi de gamle fortællinger sammenkoblet med moderne ledelsesfilosofi.

Se trailer her: www.youtube.com/watch?v=UZEW3FoshDI&feature=youtu.be


Finn Tarpgaard
Varighed: 1 time
Honorar: 9.500,-
Honorar til transport: Statens takster


Andre foredrag ved Finn Tarpgaard


Om foredragsholderen

Finn Tarpgaard

Solsikkevej 14 7500 Holstebro Telefon: 21657741 Se website Skriv email

Finn Tarpgaard er en yderst inspirerende og motiverende foredragsholder, der med sin entusiastiske og positive tilgang formår at fastholde tilhørerne hele vejen.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked