Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Simonfortællinger


min historie - din historie - vores historie Er et engageret bud på ”Det som gør Simon glad” trods alder, hårtab og snarlig pensionering. Det er fortællekunst og musik som dyrker livsglæden og sætter drømmene fri - en oplevelse som skaber eftertanke, samtale og fortællelyst.
Simonfortællinger handler om at være mand og senior på godt 60 år, hvor efterløn og pension er en realistisk mulighed. Simon ser fremad selv om meget i hans liv er afhængigt af det som var og som skete før.
"Det grå guld" har man kaldt den generation, som fylder alt for meget i befolkningsstatistikken. Andre taler om "ældrebyrden" – for hvem skal betale pensionerne og den ældrepleje som bliver mere og mere omkostningstung, jo flere ældre vi bliver.
Simonfortællinger er skabt i en dialog om udfordringer og muligheder i det liv som vi lever nu "på livets yderste bænk" – det handler om livets her og nu – det handler om min historie, din historie og vores historie. Om at turde se livet i øjnene og fortælle sin personlige livshistorie for andre. Om at blive klogere på livet. Og om at finde veje i livet, som gør livet større og skønnere at leve.
Jens Peter Madsen
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: efter statens takst


Andre foredrag ved Jens Peter Madsen


Om foredragsholderen

Jens Peter Madsen

Foredragsholder og historiefortæller Vandmøllevej 6 5220 Odense SØ Telefon: 65973446 Se website Skriv email

Et foredrag med Jens Peter Madsen er et klogt og engageret oplæg om mundtligt historiefortælling, som mange kender det fra deres barndom og skoletid. Han dyrker en meget gammel metode, som han kalder "Lige ud af hovedet og uden bog" og han har gode erfari
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked