Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Rundt om Rune - om at være pårørende til en psykisk syg


om tabuerne og de etiske dilemmaer Rundt om Rune
Om at være pårørende til en psykisk syg.
Mindst hver tredje er i en nær relation til en psykisk syg. Det er jeg også selv. så både fra mit eget liv og fra de mange år jeg har arbejdet som psykolog ved jeg en del om, hvilke smertefulde følelser af skyld, skam og afmagt det kan medføre. Det har jeg skrevet en roman om.

Rundt om Rune handler om Annas forsøg på at få sit liv til at fungere, selvom hun har en psykisk syg søn; om ambivalensen; skammen; skylden; afmagten og om forsøget på at komme bagom de smertefulde følelser og finde en forklaring. Hvorfor blev lige Rune psykisk syg? Hvordan er en god mor? Har Rune, trods sin sygdom også et ansvar for sit liv? Hvor langt rækker en mors kærlighed?

Med udgangspunkt i min roman Rundt om Rune, mine samtaler med pårørende og mit eget liv som pårørende diskuteres ovenstående samt de dilemmaer og ambivalente følelser hverdagen er fuld af, når man er pårørende.
Linda Lassen
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: statens takster/efter aftale


Andre foredrag ved Linda Lassen


Om foredragsholderen

Linda Lassen

forfatter Brinken 13 6300 Gråsten Telefon: 29331181 Se website Skriv email

Jeg er forfatter og har udgivet ca. 40 bøger. Jeg er født i Odense, forlod skolen efter 8 klasse, arbejdede en del år som ufaglært, inden jeg som voksen genoptog skolegangen. Jeg har læst dansk og nordisk litteratur, har en uddannelse som lærer, og mens
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked