Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
EU med fremtiden bag sig?


Sommeren 2015 blev skelsættende for EU-samarbejdet. Flygtninge og migrantstrømmen har udfordret EU-samarbejdet og måske er det enden på det EU, vi kender i dag. Flygtninge og migrantstrømmen i 2015 udløste den hidtil største krise i fællesskabets historie. Landene har ikke kunnet blive enige om en løsning og siden har det stået klart, at drømmen om en tættere union næppe nogensinde bliver til noget. Hvad er der så tilbage? Og hvad tegner der sig for EUs fremtid?

Storbritannien har svaret kontant ved at stemme sig ud, og rundt om i flere medlemslande accelererer EU-modstanden.
Under hele det vaklende europæiske hus ulmer også en dyb økonomisk krise, som langt fra er ovre. Mange lande har katastrofal høj arbejdsløshed, og i de fleste lande vokser tilslutningen til højrenationale bevægelser i takt med en stigende ulighed.

Med udgangspunkt i egne erfaringer fra et utal af topmøder, interviews med danske og europæiske politikere og anerkendte analytikere fortæller Anne Haubek om EUs udvikling de seneste 15 år og hun giver også sit bud på den helt aktuelle politiske situation.
Anne Haubek
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Anne Haubek


Om foredragsholderen

Anne Haubek

Journalist Se website Skriv email

Anne Haubek er universitetsuddannet med dansk som fag og har siden 1993 arbejdet som journalist, hvor hun begyndte i DR. Langt de fleste år i DR har hun arbejdet med radioproduktion på P1 – som vært på 'Orientering' og som redaktør og vært fra 2003-2017 p
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked