Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fra bondedreng til hippie


- om at være ung i 1960erne Hvad var det som drev en genert bondeknold til storbyens vilde liv med besatte huse, pigtrådsmusik, stoffer, demonstrationer og alternative livsformer.
Jeg læste alle de bøger, jeg kunne få fingre og hørte den nye musik på Radio Luxembourg. Jeg blev vild med The Rolling Stones og lod håret vokse frit, som de der spillede den nye musik. Mor sagde "at de mænd var så grimme, at selv en mor ikke kunne holde af dem"
Jeg bestemte, at det skulle stå sin prøve, og til stor forskrækkelse for alle andre meldte jeg mig ind i Militærnægter foreningen og Vietnam komiteerne.
Der er nu over 50 år siden, og jeg har stadig ingen rigtig forklaring på, hvorfor det blev sådan for mig.
Men jeg elsker, at fortælle sjove historier om det, spille eksempler på den musik jeg hørte og diskutere andres oplevelser og erfaringer med et årti, som er gået over i historien som årtiet, hvor det hele var flower-power, hippier, pigtrådsmusik, slumstormere, Thylejr, hashtåger, Vietnam demonstrationer og meget andet.
Jens Peter Madsen
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: efter Statens takst


Andre foredrag ved Jens Peter Madsen


Om foredragsholderen

Jens Peter Madsen

Foredragsholder og historiefortæller Vandmøllevej 6 5220 Odense SØ Telefon: 65973446 Se website Skriv email

Et foredrag med Jens Peter Madsen er et klogt og engageret oplæg om mundtligt historiefortælling, som mange kender det fra deres barndom og skoletid. Han dyrker en meget gammel metode, som han kalder "Lige ud af hovedet og uden bog" og han har gode erfari
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked