Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
1001 nats eventyr


en magisk verden I 2013 udkom Ellen Wullfs enestående nyoversættelse fra arabisk af 1001 nats eventyr. Det er første gang der udsendes en komplet, uforkortet dansk oversættelse direkte fra arabisk. Det er derfor blevet muligt at dykke ned i samlingen, høre om baggrunden for den og lytte til eventyrene.
!001 nats eventyr er fortællinger fra middelalderens arabiske verden om bedårende, men måske svigefulde kvinder, forklædte prinser, store følelser og skæbnens uransagelige vildveje.
Samlingen tager udgangspunkt i den modige prinsesse Scheherazade, som hver nat fortæller eventyr for sultanen, men stopper på det mest spændende sted og derved udsætter sin egen henrettelse. Hun bruger fortællingen til at skabe sig et liv, selvom hun hver nat er konfronteret med døden. Derfor bliver eventyrene vedkommende i dag.
Jeg har sammensat et program, hvor jeg fortæller om baggrunden, rammehistorien og nogle perler fra samlingen.
Anna Grethe Bech
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 2.500,-
Honorar til transport: Efter gældende takst


Andre foredrag ved Anna Grethe Bech


Om foredragsholderen

Anna Grethe Bech

cand. mag. fortæller Molsgade 1 8000 Aarhus Se website Skriv email

Fortællinger giver næring til hjertet og hjernen - det er grundholdningen i Anna Grethe Bech fortælle-virksomhed. Sin kærlighed til gode fortællinger har hun fra en mangeårig karriere som gymnasie-lærer. Hun har uddannet sig på International School of Sto
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked