Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Med hest og lama til Amazonflodens udspring


- om en 350 km lang tur gennem Perus højland, hvor jeg sammen med 2 andre blev de første dansker ved udspringet. I foredraget fortæller jeg om oplevelserne undervejs bl.a.;

Om 3 danskere, der satte sig et mål; at tage til Peru, købe lamaer og heste og derefter som de første danskere, at gøre turen til Amazonflodens udspring på bjerget Mismi i 5500 meters højde – og nåede det.

Om den 350 km lange tur gennem et af Perus mest afsidesliggende områder. Et område uden veje, el og telefon, hvor husene er lavet af ler med tage af græs og, hvor alt arbejde foregår med håndkraft.

Om mødet med den fattige landbefolkning, der lever af og med lamaer og får. En befolkning, som aldrig eller kun sjældent møder udlændinge, og derfor ofte er meget skeptiske og mistroiske, men som også kan være utroligt gæstfrie.

Om landsbyen, hvor det lokale hjemmeværn havde os omringet hele natten, fordi man troede vi var terrorister fra “Den Lysende Sti”.

Foredraget ledsages konstant af billeder fra turen.
Dirch Lind
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: 2.000,-
Honorar til transport: Statens takster


Andre foredrag ved Dirch Lind


Om foredragsholderen

Dirch Lind

Fotograf, Underviser og Foredragsholder Kirkestien 3 8920 Randers NV Telefon: 86450186 Se website Skriv email

Uddannet Socialpædagog og voksenunderviser. Har bl.a. arbejdet 1 år på en efterskole og 10 år på en daghøjskole. Er i dag selvstændig fotograf og underviser.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked