Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Kunsten at begå fejl


Med udgangspunkt i sit eget livs mange fejltagelser fortæller Sanne Bjerg humoristisk og inspirerende om hvordan angsten for at begå fejl kan blive så lammende, at livet nærmest går i stå.
"Det er menneskeligt at fejle", siger man, men vi lever i en kultur, hvor vi konstant bliver konfronteret med billeder af det perfekte liv, så man er lige ved at sige det er blevet en fejl at være menneskelig.
I en verden gennemsyret af konkurrence, kan man blive så bange for at blotte sig i al sin fejlbarlighed, at man aldrig lader nogen se hvem man virkelig er. Men så er konsekvensen let en afgrundsdyb ensomhed. Muligheden for at elske og blive elsket opstår først, når man vover at stå ved sine egne fejl og mangler.

Efter i mange år at have været fanget i den fælde, hvor intet er godt nok, valgte Sanne Bjerg at gøre oprør mod sine indre kritikere.
I dette foredrag fortæller hun om hvordan hun endelig fandt modet til at opgive kontrollen og kaste sig ud i tilværelsen uden sikkerhedsnet.
Sanne Bjerg
Varighed: 1 time
Honorar: 4.500,-
Honorar til transport: Efter taksten


Andre foredrag ved Sanne Bjerg


Om foredragsholderen

Sanne Bjerg

Forfatter, debattør og inspirator Enghave Plads 17 1670 København V Telefon: 22435011 Se website Skriv email

Sanne Bjerg er tidligere teaterchef og stressramt. Romanen "Fejltagelsernes bog" udkom på Lindhardt&Ringhof i 2017 og er solgt til udgivelse i Sverige, Norge, Finland, Tjekkiet og Azerbaijan. Sanne har startet hjemmesiden og bloggen mentalbæredygtighed.nu
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked