Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Den stressramte er ikke syg - det er vores kultur


Inspiration til at generobre kontrollen med vores tid og vores opmærksomhed I 2017 kom Sanne Bjergs kronik om stress på listen over de 10 mest læste artikler i Kristeligt Dagblad. Med sin skarpe beskrivelse af stress som sjælens sundhedstegn ramte kronikken en nerve.
I dette foredrag uddyber Sanne Bjerg sine tanker om hvordan alle de symptomer vi kalder stress måske i realiteten er en besked fra vores indre om at vi ikke længere kan holde ud at gå på kompromis med vores værdier. Måske skulle vi holde op med at sige "jeg har stress" og begynde at sige "jeg har værdier" i stedet for ?
I en engagerende form med bl.a. eksempler fra egne oplevelser med stress og depression vil Sanne Bjerg med dette foredrag gerne være med til at løfte skammen fra alle de stress-ramte, deprimerede, angste og ensomme ved at pege på de problematiske tendenser i vores kultur, der har taget overhånd i den uheldige konstellation af konkurrencementalitet, effektivitets-kult og digitale teknologier. Tendenser, der dybest set truer retten til at være menneske.
Det er på høje tid vi generobrer kontrollen over vores opmærksomhed, så vi kan begynde at rette den mod de spørgsmål, der er helt afgørende for os alle : Hvilken fremtid ønsker vi? Hvordan sikrer vi at mennesket fortsat har en rolle, når den tekno-deterministiske elite kører på med digitalisering og såkaldt kunstig intelligens? Hvordan udvikler vi en kultur, der er kendetegnet ved en højere grad af mental bæredygtighed?
Sanne Bjerg
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 4.500,-
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Sanne Bjerg


Om foredragsholderen

Sanne Bjerg

Forfatter, debattør og inspirator Enghave Plads 17 1670 København V Telefon: 22435011 Se website Skriv email

Sanne Bjerg er tidligere teaterchef og stressramt. Romanen "Fejltagelsernes bog" udkom på Lindhardt&Ringhof i 2017 og er solgt til udgivelse i Sverige, Norge, Finland, Tjekkiet og Azerbaijan. Sanne har startet hjemmesiden og bloggen mentalbæredygtighed.nu
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked