Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
HOPLA for Otto Leisner


I anledning af 100 året for Otto Leisners fødsel i 2017 lavede jeg denne musikalske hyldest til ham, som jeg turnerede med i jubilæumsåret.

Foredraget blev så godt modtaget, at jeg har besluttet at fortsætte det.

Vi husker jo alle Otto Leisner, alletiders mest populære radio- og tv-vært.
Han var synonym med den gode, glade og folkelige underholdning. Han samlede befolkningen lørdag efter lørdag til sine udsendelser, hvor han præsenterede tidens bedste kunstnere.

Som han selv udtrykte det: Jeg er en af pionererne indenfor tv-underholdning. Mine programmer var nogle af de første, folk slukkede for…

Ja, hans vitser var et af hans varemærker, ligesom vi også husker alle hans utrolig mange succes udsendelser Pladeparade, Fup eller Fakta, Kroballer, HOPLA udsendelserne osv. osv.

Og så skrev han teksterne til mange af de danske evergreens, som enhver af det modne publikum automatisk kan synge med på, f.eks. Der sidder en vovse i et vindue, Texas gule rose, Blot slentre gennem regn, Fiskerpigens sang og mange andre, som vi naturligvis får genopfrisket.

Bjarne Lisby medbringer eget lydanlæg og optræder i 1 eller 2 afdelinger.
Bjarne Lisby
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter aftale


Andre foredrag ved Bjarne Lisby


Om foredragsholderen

Bjarne Lisby

Solist, sangskriver, revyforfatter, foredragsholder og skribent Se website Skriv email

Profiltekst:

Debuterede som solist i Tivolis Vise Vers Hus i 1971, og har været professionel scenekunstner siden jeg i 1983 kvittede min solide stilling som administrationschef for at hellige mig den usikre underholdningsbranche.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked