Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
ORDBLIND - gå efter drømmen


Ordblinde har også lov til at drømme stort Mange anser ordblindhed som en stopklods for et godt liv. Men sådan behøver det ikke at være, hvis den ordblinde får mulighed for at opbygge selvtillid nok til at turde gå efter sine drømme...
Forfatteren og journalisten Birgitte Bartholdy fortæller spændende med udgangspunkt i sin bog ORDBLIND – gå efter drømmen om en række ordblinde, der alle har fået et arbejdsliv, de stadig brænder for. Inden da nåede de at opleve mange nederlag og kriser, ikke mindst fik mange sår på sjælen i folkeskolen. Men de endte alle til sidst med at blive så tykhudede, at de har brugt det som en styrke til at komme videre og vælge deres egen vej i livet.
I foredraget deler hun ud af sine interviewpersoners dyrekøbte erfaringer og giver inspirerende råd – ikke kun til ordblinde, men også til lærere, forældre, søskende, venner og andre, der gerne vil forstå, hvad ordblinde er oppe imod og støtte dem i at nå deres drømme.
Birgitte Bartholdy fortæller både om den ordblinde billedkunstner, frisør, sygeplejerske, byggekonge, pottemager, zumbainstruktør, sexolog, musicalstjerne, universitetsstuderende og mange flere. Hun gør rede for, hvad ordblindhed er, hvor mange der er, og fortæller om de mysterier, der stadig omgiver dette udbredte handicap. Og så giver hun en forklaring på, hvornår ordblindhed ligefrem kan opleves som en fordel.
Birgitte Bartholdy
Varighed: 1 time og 15 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter aftale


Andre foredrag ved Birgitte Bartholdy


Foredrag

Billeder

Om foredragsholderen

Birgitte Bartholdy

Journalist og forfatter Lollandsvej 2000 Frederiksberg Telefon: 28608726 Se website Skriv email

Jeg hedder Birgitte Bartholdy og er forfatter og journalist, født i 1960.
Senest har jeg skrevet den underholdende og inspirerende fagbog ORDBLIND – gå efter drømmen, hvor jeg interviewer 11 mænd og kvinder i forskellige aldre om livet som ordblind. De 1
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked