Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
DA FAMILIEN DANMARK SLAP TØJLERNE


Sange fra velfærdsstatens barndom Kom til en anderledes historietime og syng sange fra bl.a. Giro 413 og Dansktoppen. Gode, sjove, banale og rørende sange. Sange, vi måske havde glemt, men nu puster nyt liv i. Sange, der vækker minder og sætter tanker i gang. Vi skal synge og snakke om forstadsidyl, nylonstrømper, beatleshår, konditræning, hippiedrømme, brune værtshuse og meget, meget mere. Klingende kulturhistorie!
Lad os åbne den indre historiebog og genopleve de arbejdsomme 50’ere, de optimistiske 60’ere, og de brogede 70’ere. Minder fra dengang, Danmark blev en velfærdsstat. Jens Otto Krags og Dirch Passers Danmark.

Til at føre jer gennem denne tidsrejse sidder musikhistorisk rejseleder; organist, revykomponist, cand.mag. og meget andet, Søren Jensen, klar ved klaver og projektor – suppleret med tidens typiske instrumenter, fra gårdsangerharmonika til rockguitar. Og mellem sangene vil der være rig lejlighed til at dele de erindringer, der dukker op undervejs!

Så det er bare at sætte sig tilrette i tidsmaskinen, indsnuse tidsånden, og synge sig tilbage til de svundne tider!
Søren Jensen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 3.000,-
Honorar til transport: Efter aftale


Andre foredrag ved Søren Jensen


Om foredragsholderen

Søren Jensen

Organist, cand.mag St. St. Blichers Vej 15 8230 Åbyhøj Telefon: 26136380 Skriv email

Jeg laver musikalsk/historiske foredrag med fællessang ud fra devisen: “Syng fortiden frem”. Musik er en direkte og levende kilde til historien, både de nære personlige erindringer og de mere generelle begivenheder, og ved at synge sangene mærker man for
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked