Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Er farmaindustrien drevet af onde kapitalister?


En populærvidenskablig gennegang af et lægemiddels opståen Vidste du, at det tager ca. 10 år og koster langt over en milliard kroner at udvikle et nyt lægemiddel? Hvad er det, der tager så lang tid og hvorfor skal det være så dyrt? I foredraget får du en gennemgang af hele processen, der både beskriver brug af dyreforsøg og hvordan man forsøger at sikre, at ingen får uforudsete bivirkninger – men at dette er ikke altid muligt.

Fokus i foredraget er på psykofarmaka og testning af disse.Har du f.eks. tænkt over, hvorfor lykkepiller og ritalin er”medicin” mens hash og LSD er ”narko”? Oplægget lægger op til diskussion af, om hvorvidt lægemidler altid bliver udviklet af de rette årsager, og i hvor høj grad, det er penge der bestemmer udviklingen.
Karin Liltorp
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Karin Liltorp


Om foredragsholderen

Karin Liltorp

Bangsbo Plads 53 2720 Vanløse Telefon: 22260344 Se website Skriv email

Jeg er født i 1972 i Hjørring, bor i Vanløse med mand og børn, har eget firma, der sælger konsulentydelser til farmaindustrien. Har gennem de seneste 15 år været engageret i frivilligt arbejde med psykisk sårbare, og er desuden uddannet begravelsesleder.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked