Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
SANGEN OM MENNESKELIVET


De gammeltestamentlige salmer har op gennem historien været uudtømmelige kilder til trøst og til fornyelse af salmetraditionen. Allerede for 2500 år siden råbte mennesker ud af deres livs kampe og smerter til Gud. Længe før kristendommen opstod, fik livet på godt og ondt et sprog, vi stadig kan blive rørte og rystede over i dag.
I løbet af 2017 har Iben Krogsdal arbejdet med at nydigte nogle af de smukkeste salmer fra før-kristen tid. Dermed har hun genoptaget en gammel – men i dag næsten glemt – tradition blandt salmedigtere for at skrive videre på de allerældste salmer, vi overhovedet kender til. I dette nye foredrag vil hun fortælle om sine fortolkninger af de gamle salmer i et nyt sprog og en ny tid.
Iben Krogsdal
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: 5.000,-
Honorar til transport: Statens høje takst


Andre foredrag ved Iben Krogsdal


Om foredragsholderen

Iben Krogsdal

Forfatter, salmedigter og ph.d. i religionsvidenskab Skødstrupvej 2 8530 Hjortshøj Telefon: 86220230 Se website Skriv email

Iben Krogsdal (f. 1967) er skønlitterær forfatter, salmedigter og tidligere religionsforsker ved Århus Universitet. Hun er en erfaren og efterspurgt foredragsholder.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked