Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Seksualitet og kristendom


Kan kirkens traditionelle berøringsangst over for det seksuelle ændres? Kirken har gennem tiden haft et meget anstrengt syn på menneskers seksualitet. Andre religioner har derimod haft seksualitet som en afgørende og positiv del af troen og de religiøse ritualer. Foredraget vil præsentere to af disse religioner. Det drejer sig om religion der som mål har at styrke frugtbarheden i livet. Til dem hører den nordiske religion med Freja som frugtbarhedsgudinden. Og så drejer det sig om en retning inden for hinduismen, der hedder tantra, hvor sex bruges som redskab til at nå forening med det guddommelige, og hvor der er udviklet avancerede metoder for at kunne nå målet. Kan andre religioner bidrage til at udfordre kirkens traditionelle syn på det seksuelle? Foredraget tager imod udfordringen og inddrager også bibelsk og kristent materiale der kan bidrage til at skabe mere glæde og frigørelse i seksuelt samliv så det kan udfolde sig på en sund måde i et energifyldt og spirituelt samliv.
Fra anbefaling: "Et både relevant, sobert og spændende foredrag, der giver bud på en højst tiltrængt, kristen nytænkning af den menneskelige seksualitet."”Hvor ville jeg ønske, der var nogen, der havde fortalt mig det her, da jeg var ung”.
Mogens Kjær
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Dækkes


Andre foredrag ved Mogens Kjær


Om foredragsholderen

Mogens Kjær

Europamedarbejdet i Mellemkirkeligt Råd Ewaldsensvej 6 2000 Frederiksberg Skriv email

Mogens Kjær er født i 1946, cand.teol i 1973, sognepræst i Herning 1974-78, udsendt af Mission Afrika til Nigeria 1978-1985, missionssekretær i Det Danske Missionsselskab 1985-89 hvor han var chef for arbejdet i Afrika og Mellemøsten, sognepræst i Søborgm
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked