Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
En hyldest til Eva Cassidy


- i ord og toner En musikalsk fortælling i ord og toner om den unge kvinde med den store stemme og unikke sjæl samt hendes fantastiske fortolkninger af sange som “Over the Rainbow”, “Danny Boy” og ”Fields of gold”.

Den amerikanske musiker og sanger Eva Cassidy havde en utrolig stemme og en ubeskreven evne til at indleve sig og fortolke sange på en måde, så det risler én ned af ryggen. Hun døde i 1996 kun 33 år gammel. Mens hun levede var hun kendt af få, men flere år efter sin død sælger hendes plader i millionvis!

Koncerten er en hyldest til Eva Cassidy, hvor jeg gengiver et udpluk af de sange hun er mest kendt for, og hvor jeg ind i mellem sangene fortæller historien om Eva Cassidys liv og især hendes eftermæle som på én gang er både ulykkeligt og enestående.

Louise Juul
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Statens takst


Andre foredrag ved Louise Juul


Foredrag

Billeder

Om foredragsholderen

Louise Juul

Sangerinde & Komponist Silkeborgvej 262 8230 Åbyhøj Telefon: 21694774 Se website Skriv email

Louise Juul, f. 1977. Sangerinde og sangskriver med 3 pladeudgivelser bag sig. Har optrådt i hele landet med egne kompositioner. Optræder i denne sammenhæng med: "En hyldest til Eva Cassidy" - et musikalske foredrag i ord og toner om den legendariske san
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked