Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Lovestormen fra Lolland-Falster


En beretning om stolthed, vilje og branding, der har været med til at ændre opfattelsen af Lolland-Falster på landsplan Benævnelser som Udkantsdanmark og Den rådne banan er blevet anvendt om store dele af Danmark udenfor de store byer, blandt andet om Lolland-Falster. For mange var der kommet lighedstegn mellem Lolland og social dårligdom, det kom der igen fokus på i april 2015, hvor TV2 lancerede udsendelsesrækken På røven i Nakskov.
Det var dråben, der fik en landsdel til at sige stop. På Lolland-Falster valgte man at imødegå den evindelige talen Provinsdanmark ned, ved at bruge hippiemetoden, kærlighed.
I stedet for at brokke sig og skælde ud, sendte man en lovestorm ud fra øerne. Lolland-Falster Lovestorm fik hurtigt mange tilhængere og de 25.000 medlemmer, fortæller stadig de gode historier fra øerne.
Jeg fortæller historien om hvordan nogle beslutsomme kvinder fik en hel landsdel med på at fortælle de gode historier. Hvordan de lokale politikere taknemmelige og professionelle brandingfolk er fulde af beundring for den effektive kampagne det udviklede sig til.
Jeg kommer ind på, hvordan de sociale medier gør det muligt at få en kæmpestor gennemslagskraft på meget kort tid - stort set uden at bruge nogen penge.
Lise Ravnkilde
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Statens takster


Andre foredrag ved Lise Ravnkilde


Om foredragsholderen

Lise Ravnkilde

Journalist Aage Sørensensgade 27 4800 Nykøbing F Telefon: 28447387 Se website Skriv email

Selvstændig freelancejournalist og forfatter Lise Ravnkilde (1959) er uddannet medieøkonom. Hun voksede op i Herlev, flyttede som ung til København, hvor hun boede indtil hun som 30-årig sammen med sin mand rykkede til Falster. Der slog de rod og bor efte
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked