Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
FRA ERHVERVSLIVETS VÆRKTØJSKASSE


Inspirerende foredrag om hvorledes erhvervs- livets analyser og projektstyringsredskaber, kan anvendes i privatsfæren, når store og mindre beslutninger skal træffes - og føres ud i livet. Forretningsplaner, opstilling af målsætninger med tilhørende handlingsplaner, SWAT-analyser, pengestrøms analyser m.m., er alle helt almindelige værktøjer fra erhvervslivets værktøjskasse.

Men kan disse hjælpeværktøjer, der er med til at skabe overblikket og dermed sikre, at rigtige og velunderbyggede beslutninger træffes i erhvervslivet, også bruges af alle os andre i hverdagen?

Ulrik Brandt, der har mere end 50 års erfaring fra erhvervslivet, heraf mange år som direktør i A. P. Møller Gruppen, konsulent og virksomhedsdoktor, fortæller med let forståelige eksempler, hvorledes erhvervslivets værktøjskasse også kan bringes i anvendelse, når der ” i privaten” skal træffes store beslutning som f.eks. at skifte til ny bolig, planlægge og udføre hovedrengøring, afholde fester, ferierejser og alle andre større og lidt uoverskuelige opgaver, som livet nu engang byder på.

Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål. Husk blyant og papir – der kunne jo være en tanke eller to, der vil være god at skrive ned til senere brug!
Ulrik Brandt
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens takster


Andre foredrag ved Ulrik Brandt


Om foredragsholderen

Ulrik Brandt

Bestyrelsesformand Frederiksberg Alle 76 1820 Frederiksberg C Skriv email

Ulrik Brandt arbejdede i 35 år i A.P. Møller Mærsk i en lang række ledende funktioner i Danmark og internationalt, tæt på topledelsen. Han refererede i 14 år direkte til Mærsk Mc-Kinney Møller, i fire af dem var han skibsrederens personlige assistent. Ha
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked