Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
ET LIV MED RETTIDIG OMHU


En beretning om 36 år virke under A. P. Møllers 7-takkede hvide stjerne. Gennem 36 år bestred Ulrik Brandt en lang række ledende poster i A.P. Møller-Mærsk Gruppen, såvel hjemme som ude.

I en ”causerende” form fortælles om vejen der i 1971 førte til ansættelse i Danmarks støres foretagende, karrierens udvikling fra de unge assistent år til udnævnelserne til ledende poster såvel i Danmark som i det store udland. Mange års ophold i USA, Asien og Europæiske hovedstæder har giver en stærk forståelse af ”globaliseringen” – og A. P. Møller gruppens fantastiske udvikling igennem hen ved 40 år.

Posterne omfatte bl.a. 4 år tjeneste som Mærsk Mc-Kinney Møllers ”personlige medhjælp” – som jobbet som Sekretariatschef hedder på A. P. Møller sprog.

Ulrik Brandt fortæller levende, med baggrund i førstehåndsviden og med stor veneration, om de mange store og små beslutning – krydret men en lang række sjove og pudsige anekdoter.

Hvorfor har ”Stjernen” 7 takker – og hvor kommer begrebet ”rettidig omhu” fra?

Disse og mange andre spørgsmål belyses levende og med indsigt gennem Ulrik Brandts ca. 1 ½ times engageret fortælling.
Ulrik Brandt
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens takster


Andre foredrag ved Ulrik Brandt


Om foredragsholderen

Ulrik Brandt

Bestyrelsesformand Frederiksberg Alle 76 1820 Frederiksberg C Skriv email

Ulrik Brandt arbejdede i 35 år i A.P. Møller Mærsk i en lang række ledende funktioner i Danmark og internationalt, tæt på topledelsen. Han refererede i 14 år direkte til Mærsk Mc-Kinney Møller, i fire af dem var han skibsrederens personlige assistent. Ha
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked