Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Verdenskrig! Den moderne verdens blodige fødsel


Somme, Verdun, Ypres, Stalingrad, D-dag - historier om de rædsler, der har formet vores verden Thomas Ubbesen har med sin store historiske interesse og indsigt i militære og strategiske forhold beskæftiget sig med militæranalyse i mange, mange indslag og artikler. Han har også personligt besøgt en lang række af de blodmættede slagmarker i Europa, Mellemøsten og Asien, hvor kampene rasede i de to verdenskrige, og han har interviewet gamle krigere fra berømte såvel som glemte slag i de store konflikter. På den baggrund stiller han op med en række mulige foredrag og analyser af slag, felttog og politiske forhold i forbindelse med Verdenskrigene. Kunne tyskerne have vundet på D-dag? Hvem bærer hovedansvaret for udbruddet af Første Verdenskrig? Har russerne ret i, at de nærmest alene vandt Anden Verdenskrig? Har amerikanerne ret i, at de nærmest alene vandt Anden Verdenskrig? Hvad laver en tysk Messerschmidt BF109 dybt nede i en mose i Vendsyssel?
Antallet af mulige nedslag og spørgsmål indenfor den emnekreds er nærmest endeløst, og Thomas Ubbesen forklarer klart, enkelt og medlevende krigenes gang – og giver svar på, hvorfor så mange millioner helt almindelige mennesker med deres liv eller førlighed skulle betale prisen for politikernes, generalernes, aristokraternes og pengemændenes vanvid og inkompetence.
Thomas Ubbesen
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Vest for Storebælt dækkes transportomkostninger


Andre foredrag ved Thomas Ubbesen


Om foredragsholderen

Thomas Ubbesen

Ingemannsvej 22 1964 Frederiksberg C Telefon: 51541309 Se website Skriv email

Journalist og forfatter Thomas Ubbesen (f. 1956) har arbejdet som udenrigsjournalist i over 30 år og har produceret utallige TV- og radioudsendelser for DR, især fra krigs- og katastrofezoner over alt på kloden. Med baggrund i sine oplevelser i felten har
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked