Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Ud til det værste


Overlevelse og selvopholdelse i verdens værste krigszoner Thomas Ubbesen har som journalist for først og fremmest DR men også for række trykte medier været udsendt for at dække krige, jordskælv, internationale politiske konflikter, tropiske orkaner og folkemord på fire kontinenter. Det har blandt andet ført ham til Balkan, Irak, Syrien, Libyen, Afghanistan, Mali, Den Centrale Afrikanske Republik, Haiti og mange, mange andre steder, hvor historien blev skrevet – ofte i blod og menneskelig lidelse. Ud over endeløse reportager, TV-indslag og radioprogrammer, er der også kommet bogen ”Udsendt – historierne bag 22 reportagerejser” (Tiderne Skifter 2014) ud af det. Og nu også et fængslende og fascinerende foredrag, der helt konkret beskriver, hvordan journalisten lavpraktisk griber opgaven an i felten, når noget er gået helt galt i et fjernt land, og der måske hverken er mobildækning, internet, hotel, mad, vand eller bare elektricitet.
Foredraget henvender sig til alle medieinteresserede, og folk der bare gerne vil have et fascinerende indblik i, hvordan tingene foregår i kaotiske lande langt borte, under forhold man næsten ikke kan forestille sig herhjemme.
Thomas Ubbesen
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Vest for Storebælt dækkes transportomkostninger


Andre foredrag ved Thomas Ubbesen


Om foredragsholderen

Thomas Ubbesen

Ingemannsvej 22 1964 Frederiksberg C Telefon: 51541309 Se website Skriv email

Journalist og forfatter Thomas Ubbesen (f. 1956) har arbejdet som udenrigsjournalist i over 30 år og har produceret utallige TV- og radioudsendelser for DR, især fra krigs- og katastrofezoner over alt på kloden. Med baggrund i sine oplevelser i felten har
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked