Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Tavshed er guldVi har ordsprog, der slår fast, at tavshed kan være alt fra guld til en decideret mur.

For Marianne Vestergaard Nielsen er tavshed en luksus, hun tillader sig at søge på retræter flere gange om året. Tavsheden faciliterer en bedre koncentration, der understøtter en bedre meditation, der er den eneste planlagte aktivitet på opholdene. Det er altsammen med til at fjerne automatpiloten, der sniger sig ind overalt i livet.

Men hvordan fungerer det egentlig at være sammen i en gruppe med andre mennesker, når ingen siger noget? Kommer man til at lære hinanden at kende og i givet fald hvordan?

Gennem de seneste ti år har Marianne Vestergaard Nielsen opsøgt tavsheden, for den er med til at skabe et rum til fordybelse. Her rettes blikket indad, og verden bliver sat på pause, når mobilen, tv'et og kommunikationen afbrydes.

Retræterne gør det lettere at holde fokus i hverdagen, og de giver den indre ro vokseværk og med tiden også en større selvindsigt og -accept.

I foredraget fortæller hun om sine oplevelser, og hvad tavshed har betydet for hendes parforhold og tilværelse i øvrigt. Og hvorfor hun drømmer om at tage på et retræte i to måneder uden at sige noget.

Selv om emnet er at tie stille, er spørgsmål og kommentarer meget velkomne.
Marianne Vestergaard Nielsen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Bilag eller statens km-takst


Andre foredrag ved Marianne Vestergaard Nielsen


Om foredragsholderen

Marianne Vestergaard Nielsen

Journalist, forfatter og underviser 2720 Vanløse Se website Skriv email


Marianne Vestergaard Nielsen (f. 1973) er uddannet journalist, forfatter og underviser. Alle foredrag tager udgangspunkt i hendes egne oplevelser og overvejelser som adopteret, og hun formidler med et stort engagement og nærvær. Af samme grund vandt hun
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked