Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Foredrag for Sundhedsprofessionelle


Her har I i brancherne en mulighed for at komme helt bag om borgeren. Til dig, der brænder for at hjælpe udsatte, fysisk eller psykisk syge borgere! Her har du mulighed for at komme bag om borgeren, der har brug for din hjælp.

Da jeg voksede op stolede jeg ikke på "dem fra det offentlige". Min far havde fortalt mig, at de ikke ville noget godt, så derfor fortalte jeg ikke om noget af alt det, der foregik derhjemme. Om volden, alkoholen, hashen. Eller om hvor svært det var og stadig kan være at være fysisk svækket på grund af min invaliderende gigt. Om mobningen og overgrebene. Eller da jeg fik at vide, jeg skulle dø af AIDS, da jeg var 27 år.

Heldigvis blev jeg ældre og klogere, og jeg har i dag fundet ud af, at ved en god dialog og ved at nedbryde tabuer kan man komme langt! Jeg er et mælkebøttebarn, en mønsterbryder, der vokser op og blomstrer på trods af omstændighederne - og jeg er klar til at fortælle min historie nu. For jeg blomstrer og har mere end jeg turde drømme om. Jeg har dejlig familie, arbejdet som karrierevejleder på Aalborg Universitet i 14 år, jeg er uddannet coach, foredragsholder og forfatter.

Min Facebookgruppe, Den gode dialog mellem socialrådgiver og borger, giver jeg råd til, hvordan man skal gribe mødet med den udsatte eller den fysisk eller psykisk syge. Så brænder du for at hjælpe, så book et foredrag med mig, hvor jeg tager udgangspunkt i min egen historie og kommer med fif og indblik i, hvordan det er at stå på den anden side i mødet mellem sundhedsprofessionel og borger!

Læs her eller se flere anmeldelser inde på min hjemmeside, www.campbell.dk
"… Jeg har kun hørt positivt fra aftenen. Det jeg har hørt er bl.a.: – Tina nået helt ud til os – Hun gav så meget af sig selv og var så ’levende’ – Det var enormt medrivende – Der var rigtig mange vinkler, der gav anledning til refleksion over det vi gør – Et utroligt dejligt menneske. Og vi fik bestemt ’valuta’ for pengene." - Lilli Lykkegaard Politisk chefkonsulent, Dansk Sygepleje Råd, Nordjylland booker
Tina M.-L. Campbell
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse om rabat på foredrag


Andre foredrag ved Tina M.-L. Campbell


Om foredragsholderen

Tina M.-L. Campbell

Foredragsholder Syrenvej 46 9310 Vodskov Telefon: 42561498 Se website Skriv email

Et foredrag der skaber motivation og perspektiv

Tina M.-L. Campbells foredrag er for dig, der:
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked