Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Foredrag for Sundhedsprofessionelle


Her har I i brancherne en mulighed for at komme helt bag om borgeren. Tina har siden barn haft mange fysiske udfordringer, da livet som barn og ung med børnegigt har givet hende mange udfordringer. Tinas opvækst har tillige været uden megen støtte og omsorg fra hendes forældre, da hun er vokset op med en far, der var misbruger og voldelig, samt en mor, der er svært handicappet.

Foredraget er både til Jer, som er private, faglærte og til studerende. I vil høre om, hvordan Tina som skræmt barn, knuget teenager, og voksen uden tillid til systemet ville modtage Jeres faglige ideer, da I har mulighed for at vende dem med Tina sidst i foredraget/oplægget.

Tinas historie strækker sig helt op i hendes voksenliv, hvor hun skal finde ud af moderrollen på trods af sin opvækst og egne handicaps og Tina tør godt at love, at alle spørgsmål besvares med glæde!

Bookeren ved Dansk Sygeplejeråd, Aalborg anmelder:
"… Jeg har kun hørt positivt fra aftenen. Det jeg har hørt er bl.a.: – Tina nået helt ud til os – Hun gav så meget af sig selv og var så ’levende’ – Det var enormt medrivende – Der var rigtig mange vinkler, der gav anledning til refleksion over det vi gør – Et utroligt dejligt menneske. Så du kan godt være stolt af dit bidrag den aften. Og vi fik bestemt ’valuta’ for pengene. Og for mit eget vedkommende har vores samarbejde omkring planlægningen være super. Du har svaret hurtigt tilbage og vi har sammen kunnet reflektere lidt over program osv. Så ja: Professionelt fra din side…"

Lilli Lykkegaard Politisk chefkonsulent, Dansk Sygepleje Råd, Nordjylland booker
Tina M.-L. Campbell
Varighed: 2 timer
Honorar: 7.000,-
Honorar til transport: Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse om rabat på foredrag


Andre foredrag ved Tina M.-L. Campbell


Om foredragsholderen

Tina M.-L. Campbell

Foredragsholder ved Mælkebøttebarn i blomst Syrenvej 46 9310 Vodskov Telefon: 28405688 Se website Skriv email

Tina M.-L. Campbell – et ‘mælkebøttebarn i blomst’.
Udsatte børn der kæmper sig igennem trange kår, men bryder frem i blomst. Ja, det er også mig.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked