Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Foredrag for firmaer og selvstændige


Hvordan skaber man motivation hos sine ansatte? Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte Hvordan skaber man motivation hos sine ansatte? Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte

I mit motivationsoplæg bruger jeg min erfaring fra min fortid og uddannelse som coach. Jeg har en stor og smilende personlighed, og jeg er her for at få DIG til at leve DIT liv og finde livsglæde på trods at de omstændigheder, der måske er omkring dig. Det handler om optimisme, stædighed og gå-på-mod, og disse ting skal du have fat i hos dine medarbejdere!

Jeg har selv måttet finde motivationen hver evig eneste dag. Som to-årig fik jeg konstateret invaliderende gigt og et liv i kørestol, min far drak og var voldelig, min mor var selv invalid. Jeg blev mobbet og fik som 27-åris at vide, at jeg ville dø indenfor to måneder fordi jeg havde flere slags livstruende AIDS i udbrud. Jeg overlevede, men jeg havde svært ved at se, hvad jeg overlevede for. I dag er jeg 45, har mand, børn, egen virksomhed, 14 års arbejde på universitet, udgivet selvbiografi og har mere end jeg turde drømme om!

Til dette foredrag vil du høre mig fortælle om at finde styrke i mig selv, få det meste ud af mit liv, og hvordan jeg fandt motivation og styrke til at udleve mine drømme. På den måde vil du bedre kunne motivere dine medarbejdere til at nå deres drømme!

"Det var med stor fornøjelse jeg hørte Tina Campbell’s meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens modgang. Det kan jeg varmt anbefale."
Jesper Vognsgaard, arkitekt
Tina M.-L. Campbell
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse om rabat på foredrag


Andre foredrag ved Tina M.-L. Campbell


Om foredragsholderen

Tina M.-L. Campbell

Foredragsholder Syrenvej 46 9310 Vodskov Telefon: 42561498 Se website Skriv email

Et foredrag der skaber motivation og perspektiv

Tina M.-L. Campbells foredrag er for dig, der:
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked