Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Den fulde sandhed


Den fulde sandhed er et foredrag som tager udgangspunkt i den del af min livshistorie, der viser den grimmeste side af et menneske i misbrug. I foredraget skal man ikke have ondt af mig, formålet er mere at vise, hvordan en misbruger ofte fokuserer på negative følelser som selvmedlidenhed, vrede og angst, og at en misbruger ofte er utrolig selvcentreret. Det er de negative følelser, der holder en misbruger fanget i magtesløsheden.

Forestil dig at du står og kigger ud over en smuk solnedgang over havet en skøn sommeraften. Der er der fokus på det smukke. Men hvis du vender dig om, er der en grim lodseplads.

En misbruger har ofte tendens til at se på lodsepladsen og alt det grimme, men det betyder ikke, at solnedgangen ikke er der, det er bare meget svært at se den hvis du vender ryggen til.
Det er et meget godt billede på en misbruger. Som misbruger fokuserede jeg ofte på det grimme og negative.

Jeg har vendt mig mod solnedgangen og foredraget den fulde sandhed er min fortid.
Marianne Schneidereit
Varighed: 1 time og 15 minutter
Honorar: 5.000,-
Honorar til transport: efter statens takst


Andre foredrag ved Marianne Schneidereit


Om foredragsholderen

Marianne Schneidereit

Foredrag - ledelsesrådgivning og undervisning Hjørringvej 116 9900 Frederikshavn Telefon: 6188342 Se website Skriv email

Marianne Schneidereit er født i 1971. Hun er uddannet farmakonom og har arbejdet på apotek i cirka 20 år. En del år som daglig leder. Det var også i denne periode at, hendes misbrug var på det højeste, og det hele kulminerede en nat, hvor hun kørte spirit
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked