Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Dengang bedstefar var dreng


et foredrag om at fortælle barndomshistorier som skaber mening og sammenhæng på tværs af generationer Historiefortælling var en selvfølgelig del af Jens Peter Madsens barndom. Bedste forældrene fortalte historierne og lærerne lige så, og historierne var en integreret del af familien og lokalsamfundet.
Nutidens børn får mange historier fra medierne, men mange af dem får ingen eller alt for få historier fra deres nærmeste pårørende.
Konkurrencen fra medierne er hård, så forældre, bedsteforældre og oldeforældre må øver sig på at fortælle personlige historier, som lærer børnene at lytte og koncentrere sig.
Foredraget er krydret med et udvalg af Jens Peters egne historier fra barndommen, som giver gode eksempler på hvad man kan fortælle om og hvordan man gør det så lytterne hører efter.
Det er humørfyldte historier, som dyrker fantasien, det lune sind og humoren.
Jens Peter Madsen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: efter statens takster


Andre foredrag ved Jens Peter Madsen


Om foredragsholderen

Jens Peter Madsen

Foredragsholder og historiefortæller Vandmøllevej 6 5220 Odense SØ Telefon: 65973446 Se website Skriv email

Et foredrag med Jens Peter Madsen er et klogt og engageret oplæg om mundtligt historiefortælling, som mange kender det fra deres barndom og skoletid. Han dyrker en meget gammel metode, som han kalder "Lige ud af hovedet og uden bog" og han har gode erfari
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked