Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Barndom i 1950'erne


Kom dine børn, børnebørn eller oldebørn i møde med fortælling om din egen barndom. Mange mennesker kender lysten til at høre om og fortælle historier om det liv vi har haft og særligt om den gang vi var børn. Mange har skrevet og læst erindringer i hæfter og bøger og mange har skønne oplevelser med at fortælle om "gamle dage" til børn, børnebørn eller oldebørn.
MEN let er det ikke altid, at fange og fastholde andre og særligt børns opmærksomhed og interesse.
Jens Peter Madsen har arbejdet med barndoms- fortælling i mere end 20 år som seminarielærer og historiefortæller. Med dette foredrag deler han sine mange erfaringer og åbner for debat om de mange glæder og udfordringer, som ligger i at kunne fortælle egne barndomshistorier, som får andre til at lytte opmærksomt.
Foredraget tager udgangspunkt i et udvalg af historier om hans egen barndom i 1950erne, og publikum vil straks genkende og erindre tilsvarende historier fra deres egen barndom, som måske foregik i tidligere eller senere årtier.
"De bedste barndomshistorier handler om det, som er det samme til alle tider, f.eks. at børn leger, søger venskaber, forældre, uhygge, glæde, forventninger, gode voksne m.m." siger, Jens Peter Madsen
Hør nogle af fortællerens historier om "En dreng med en livlig fantasi" på storybox.dk/godnathistorier
Jens Peter Madsen
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter Statens takster


Andre foredrag ved Jens Peter Madsen


Om foredragsholderen

Jens Peter Madsen

Foredragsholder og historiefortæller Vandmøllevej 6 5220 Odense SØ Telefon: 65973446 Se website Skriv email

Et foredrag med Jens Peter Madsen er et klogt og engageret oplæg om mundtligt historiefortælling, som mange kender det fra deres barndom og skoletid. Han dyrker en meget gammel metode, som han kalder "Lige ud af hovedet og uden bog" og han har gode erfari
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked