Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Der går en vej gennem hjertet


- koncertforedrag i kirker og sognegårde
En varm og livgivende oplevelse i selskab med Hans Lauge og guitaristen Laif Møller Lauridsen. Musik og tekster er skrevet af duoen og tager udgangspunkt i livets uventede forstyrrelser – om magt og afmagt og troen på at livet er livet værd, selv når håbet skrumper. Musik og sang ledsages af beretninger fra levet liv. Der fortælles anekdotisk og med udgangspunkt i personlige beretninger. Glæd jer til en anderledes koncertoplevelse med humor – hjerne og hjerte.
Hans Lauge er tidligere højskolelærer og sportschef. Siden 1994 indehaver af konsulentfirmaet HANS LAUGE. (www.hanslauge.dk)
Hans Lauge er til enhver tid et multimenneske, der – udover ovennævnte – skriver bøger, laver musik, synger, tegner, maler – og holder kurser og foredrag om det at være skabende. Desuden er han samfundsdebattør i programmet “Den sorte gryde” på P4 – Trekanten.
Laif Møller Lauridsen er en vidtspændende guitarist og komponist. Han er kendt for sine klassiske koncerter og for sit samarbejde med violinisterne Wandy Tworek og Anker Buch.


Hans Lauge
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Statens takster


Andre foredrag ved Hans Lauge


Om foredragsholderen

Hans Lauge

Konsulent, tidl højskolelærer Brønsbjergvej 34 7120 Vejle Øst Se website Skriv email

Hans Lauge

* er tidligere højskolelærer fra Vejle idrætshøjskole og sportschef i Vejle Boldklub
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked