Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Historien om Martin


Luthers liv som rejseberetning Vi fejrer Reformationens 500-års jubilæum. Men hvad er det egentlig, vi fejrer? Hvem var ophavsmanden til hele postyret? Og hvad gik det i grunden ud på?
Med udgangspunkt i de 95 teser om afladshandelen fra 1517 tager Torben Brink os med på en forrygende (og temmelig personlig) rejse gennem Luthers farverige liv og dramatiske virke.
Som var det et rejseforedrag, skal vi på besøg i alle de store Luther-byer, men samtidig kommer vi også godt og grundigt rundt omkring Reformationens baggrund og betydning.
Foredraget er gennemillustreret med fortrinsvis egne fotografier.

Sagt om foredraget:

- Torsdag aften holdt min kære og nære kollega, Torben Brink fra Lisbjerg, et blændende godt foredrag om Martin Luthers liv i Todbjerg Sognegård. Det var så underholdende og samtidig fuldt af vid, at jeg simpelthen MÅ anbefale Torben til enhver der måtte have brug for et foredrag i anledning af reformationsjubilæet. Tænk at lære en masse om Luther på en vidunderligt morsom måde 👍. Oplysning og show gik hånd i hånd. Torben er en super formidler 😊😊😊. Vibe Boye Liisberg, sognepræst

- Fantastisk foredrag 😊. Mikkel S. 9. klasse på Brædstrup Skole

Torben Brink
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: 2.500,-
Honorar til transport: Gældende takster


Andre foredrag ved Torben Brink


Om foredragsholderen

Torben Brink

sognepræst Marie Belows Vej 14 8200 Århus N Telefon: 86231232

Torben Brink er sognepræst i den nordlige udkant af Aarhus. Han har tidligere undervist i kirkehistorie på Aarhus Universitet.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked