Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Historien om det hele


"Kan man være et moderne oplyst menneske og samtidig tro på magi, guder og alt det, vi ikke kan bevise?"
Et foredrag med Kristian Leth er fortællinger om magi, tro, videnskabens historie og alt det, vi går rundt og tror, vi ved. En narrativ rejse tilbage til lang tid før vores histories begyndelse. Til dengang mennesket som vi kender det opstod, og samtidig en overraskende gengivelse af det overnaturliges oprindelse.
'Historien om det hele' er titlen på den bog, der i 2016 gav anledning til en - i Danmark - sjælden diskussion af videnskabens begrænsninger og troens validitet. Bogen er skrevet af Kristian Leth og evolutionsbiolog Eske Willerslev, og den strøg ind på førstepladsen på Bestsellerlisten og blev på top 10 i over et halvt år.
Bogen indeholder både Willerslevs fortællinger om videnskabens store mørke pletter og egne oplevelser med ritualer samt Kristian Leths fortællinger om videnskabens historie og virkelig oplevet magi i Haitis voodoo-besættelser, i Papua Ny Guineas regnskov og midt ude i Grib Skov.
Litteratursiden skrev at bogen er "et lidenskabeligt forsvar for et åbent og rummeligt verdenssyn, hvor magi og videnskab eksisterer side om side."
Kristian Leth
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: 12.000,-
Honorar til transport: Efter aftale


Andre foredrag ved Kristian Leth


Om foredragsholderen

Kristian Leth

5th street 395 11215 Brooklyn, NY, USA Telefon: 26749544 Skriv email

Kristian Leth er forfatter og musiker. Han har udgivet 5 bøger og 9 plader og skrev i 2016 bogen 'Historien om det hele' med Eske Willerslev, en bog om videnskabens begrænsninger, magi og tro; en bog der lå nummer 1 på Bestseller-listen og blev anmeldt i
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked