Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Mit Afrika


Den personlige oplevelse og den gode fortælling Det kan ofte blive sådan, at når vi tænker på Afrika, tænker vi på et kontinent fyldt af krig og sygdom. Måske netop på èt Afrika; altså et stort, uoverskueligt kontinent uden de store nuancer. Afrika er naturligvis meget mere end det. Det er et kontinent med mange lande og folkeslag, og mange mennesker, der lever et almindeligt liv i kulturer, som er meget fjernt fra vores Europa.
Et andet indtryk af Afrika fås bedst gennem et menneske, der selv har været der, som har besøgt flere forskellige lande på kontinentet og været der flere gange.
Foredraget afholdes af min hustru; lærer Birtemarie Sørensen fra Vamdrup. Hun har sammen med Poul Erik Jespersen og familien boet i Nambia i det sydlige Afrika i en årrække og genbesøgt landet to gange siden. Desuden har hun været med Coop i Ghana, hvor hun sammen med andre storytellers har besøgt kakaobønder i Ghana og fået et godt indtryk af mennesker og muligheder i dette land.
Birtemarie Sørensen er en engageret fortæller og vil ud fra disse besøg samt et besøg i Ægypten give os del i sit billede af Afrika. Der vil være billeder fra dette fantastiske kontinent, og en fortælling eller to fra dette fantastiske kontinent.
Poul Erik Jespersen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 2.500,-
Honorar til transport: til/fra Vamdrup


Andre foredrag ved Poul Erik Jespersen


Om foredragsholderen

Poul Erik Jespersen

Guide, turistfører, rejseleder, forfatter Overgade 4 6580 Vamdrup Telefon: 75582520 Se website Skriv email

Jeg er uddannet som turistfører på Roskilde Universitet, og har de seneste 6 år guidet talrige ture rundt omkring i Danmark. Med den baggrund og min bopæl i Trekantområdet er den nationale og lokale historie på plads til at gøre foredragene meget konkrete
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked