Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Castros Cuba


Til trods for Fidel Castros nylige død, vil hans tanker og ideer om hvordan det Cubanske samfund skal styres bestå og fortsætte en tid endnu. Over 50 års bevidst styring af landet og befolkningen forsvinder ikke over en nat. Størstedelen af den cubanske befolkning i dag kender ikke tiden før revolutionen og sammenligner derfor ikke nutiden med Batistas diktatur i 50’erne. De ser på hvad de har nu, og især hvad de mangler og savner. Det kan blive bomben, der sprænger Castros livsværk i småstykker.

Gennem billeder kommer vi rundt forskellige steder på Cuba. Fra Havanna, en ruinby, der er udpeget af FN til at være en af verdens 10 mest bevaringsværdige byer, til de smukke hvide sandstrande med havet og palmerne og ud på landet med de kæmpe sukkerrørsplantager.
Efter Sovjets sammenbrud kom Cuba ud i stor økonomisk krise. En gennemsnitsløn ligger på omkring 20 dollars om måneden, og det er ikke meget – heller ikke i Cuba. Man satser på turismen, og her er også nok at se og opleve på denne smukke perle i det Caribiske Hav. Havanna er nok den eneste hovedstad på kontinentet, hvor man kan færdes overalt døgnet rundt uden frygt for kriminalitet, og ryge en af verdens bedste cigarer til en billig penge.

Jens Jeep Jørgensen
Varighed: 2 timer
Honorar: 2.250,-
Honorar til transport: X


Andre foredrag ved Jens Jeep Jørgensen


Foredrag

Billeder

Om foredragsholderen

Jens Jeep Jørgensen

Musikskoleleder & Musiker Astrupvej, Bjergsted 5 4450 Jyderup Telefon: 59278181 Skriv email

Dansk Vestindien - solgt for 100 år siden.
Et aktuelt billedforedrag.

I vore tidligere kolonier i Caribien ligger der et stort stykke danmarkshistorie, som de færreste kender til. Hør om de tilfældigheder der gjorde, at vi fik øerne, og hør om den des
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked