Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Sameksistens


Hverdagsliv og naboskab i multietniske boligområder ”Ghettodannelse” og ”parallelsamfund”. ”Os” og ”Dem”. I den offentlige debat er opdelingen klar, men derude, i hverdagen, er det mere nuanceret. Her er man først og fremmest naboer på godt og ondt.

Foredraget er baseret på Tina Gudrun Jensens forskning og bog, Sameksistens. Hverdagsliv og naboskab i et multietnisk boligområde, som gør op med en tendens i den offentlige debat til at overse de daglige møder, der foregår mellem mennesker med forskellige etniske baggrunde. Hverdagslivet i et multietnisk boligområde adskiller sig fra den offentlige debat om indvandring og integration. Relationerne mellem etniske majoritets- og minoritetsbeboere begrænser sig ikke til ”Os” og ”Dem”, men handler også om at være medborgere, naboer, venner og meget andet.

Inter-etniske relationer i boligområder er et meget relevant emne i forhold til indvandring og integration, som i disse tider er aktuelt med flygtningestrømme og diskussionerne om, hvor indvandrere og flygtninge må og skal bo.
Tina Gudrun Jensen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens takst


Andre foredrag ved Tina Gudrun Jensen


Om foredragsholderen

Tina Gudrun Jensen

antropolog og religionssociolog Absalonsgade 15 1658 København V Se website Skriv email

Tina Gudrun Jensen er cand.mag. i religionssociologi og ph.d. i antropologi. Hun er ansat ved Københavns Universitet og indehaver af virksomheden Coexist, som har fokus på mangfoldighed og sameksistens. Hun er drevet af en nysgerrighed efter at forstå de
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked