Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Irma - ensom jyde i København


Irma er en rigtig feel good fortælling - Humoristisk og menneskelig. Irma bor i det vestjyske, er en stille og lidt initiativløs pige. Hun er uddannet i Netto - bor tæt på mor og far - og livet går sin stille gang. En dag får hun tilbud om at være med til at starte en Netto op på Østerbro i København. Hun tager af sted, og det går fint bortset fra at hun føler sig frygtelig ensom i storbyen.
Ensomheden fører hende til Bankohallerne og det bliver på mærkværdigvis vejen til et eventyr med en eksotisk rejse,små hvide løgne og kærlighed. Men i sidste ende viser det sig at være lidt for fantastisk og Irma tager nok en kovending i sti liv. Når historien slutter er Irma ikke initiativløs og slet ikke ensom mere. Man kan kun komme til at holde af Irma.
Mariane Josefsen
Varighed: 1 time
Honorar: 4.000,-
Honorar til transport: Offentlig transport


Andre foredrag ved Mariane Josefsen


Om foredragsholderen

Mariane Josefsen

Historiefortæller Artillerivej 63 2300 københavn s Telefon: 41433687 Se website Skriv email

Historiefortælling sætter spor i sjælen. En god fortæller deler historien med sit publikum, så de lever med og ser billeder for det indre øje. Fortælling kan være en god optakt til debat, supplement til foredrag eller simpelthen en kulturel oplevelse.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked