Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Kanel, Kardemomme og Kindkys - Damaskus Fortællinger


Vel vidende at Syrien i dag står i brand, fører Mariane lytteren på denne sanselige rejse til Damaskus før krigen. Fortællingen fører an gennem de smalle gyder, ind i kvindernes frirum Hammam og videre til familiesammenkomster med eksotisk mad og gode fortællinger.
Forestillingen er en slags mosaikfortælling, som indeholder historiefortælling i flere former: sanseligt billedsprog, små selvoplevede fortællinger, refleksioner over mødet med det fremmede og situationen før og nu, samt eventyr/fortællinger fra Syrien.
Det kan være svært at få øje på varmen i Syrenes kultur, nu hvor krigen raser og flygtningene står for vores dør. Fortællingen er lavet i et ønske om, at dele oplevelsen af den varme modtagelse og den ufattelige gæstfrihed Mariane mødte, da hun på flere rejser besøgte Damaskus for at lave workshops med skolebørn.
Mariane Josefsen
Varighed: 1 time og 15 minutter
Honorar: 4.000,-
Honorar til transport: Offentlig transport


Andre foredrag ved Mariane Josefsen


Om foredragsholderen

Mariane Josefsen

Historiefortæller Artillerivej 63 2300 københavn s Telefon: 41433687 Se website Skriv email

Historiefortælling sætter spor i sjælen. En god fortæller deler historien med sit publikum, så de lever med og ser billeder for det indre øje. Fortælling kan være en god optakt til debat, supplement til foredrag eller simpelthen en kulturel oplevelse.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked