Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Integrativ Mindfulness


En flerstrenget tilgang til nærvær, selvindsigt og kropskontakt I integrativ mindfulness forsøger man at forankre den grundlæggende mindfulness, eller bevidst nærvær, i en reel vækst og modning ved at arbejde bevidst med selvindsigten, kvaliteten i de sociale relationer, kropskontakt og med oplevelsen af kontakt med naturen og helheden.

Mindfulness, eller bevidst nærvær, er en årtusinde gammel træningsform, der på det seneste har fået fornyet interesse. Stadig flere bruger mindfulness som en hjælp til at opretholde eller genoprette psykisk balance, revitalisere hverdagslivet og få kontakt til en stærkere oplevelse af helhed og mening i livet. Som det ofte bliver sagt er mindfulness enkelt, men ikke let. Det er helt naturligt at man også møder vanskeligheder og modstand på den lange bane. Mange oplever at miste motivationen eller støder på udfordringer som de ikke forstår eller ved hvordan de skal håndtere. Integrativ mindfulness hjælper ved at give et sprog for det der sker, og kombinerer den basale mindfulnesstræning med vigtig psykologisk indsigt og konkrete teknikker til at forstå og bearbejde de ting som dukker op undervejs.

Foredraget byder på små øvelser og mulighed for spørgsmål og dialog.

(80-100 min.; nødvendige hjælpemidler: lærred (medbringer selv videoprojektor); honorar efter aftale)

Emnet og formen kan tilpasses til den sammenhæng I ønsker at foredraget skal indgå i.
Karsten Skipper
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Karsten Skipper


Om foredragsholderen

Karsten Skipper

Psykoterapeut og underviser Solbakkevej 15 8766 Nørre Snede Telefon: 30111308 Se website Skriv email

Karsten Skipper er uddannet cand.mag. i idéhistorie og religionsvidenskab med speciale indenfor integrativ tænkning. Han er desuden uddannet psykoterapeut og mindfulnessinstruktør og stiftede i 2011 firmaet Integrativ Vejledning, der tilbyder personlig ve




Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked