Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Mindfulness


Hvad er det og hvorfor er det blevet så populært? Hvad er mindfulness og hvordan kan det være at en teknik, der er 2500 år gammel pludselig tiltrækker så mange mennesker, sælger bøger skaber avisoverskrifter og rykker ind i daginstitutioner, skoler, ældrecentre og i erhvervslivet? Foredraget præsenterer fænomenet og træningsformen mindfulness, de videnskabelige landevindinger indenfor feltet og den historiske baggrund i bl.a. buddhistisk meditation.

Derefter anlægges en idehistorisk vinkel på mindfulnessbølgen som fænomen. Hvordan passer interessen for mindfulness, eller bevidst nærsvær ind i tidens udfordringer og trends? Hvad sker der med mindfulness i mødet med vores kultur og nutidens udfordringer? Og er der noget man skal være opmærksom hvis man eksempelvis søger ro, fordybelse eller indre frihed i mindfulness?

(80-100 min.; nødv. hjælpemidler: lærred (medbringer selv videoprojektor); honorar efter aftale)

Emnet og formen kan tilpasses til den sammenhæng I ønsker at foredraget skal indgå i.
Karsten Skipper
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Karsten Skipper


Om foredragsholderen

Karsten Skipper

Psykoterapeut og underviser Solbakkevej 15 8766 Nørre Snede Telefon: 30111308 Se website Skriv email

Karsten Skipper er uddannet cand.mag. i idéhistorie og religionsvidenskab med speciale indenfor integrativ tænkning. Han er desuden uddannet psykoterapeut og mindfulnessinstruktør og stiftede i 2011 firmaet Integrativ Vejledning, der tilbyder personlig ve
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked