Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Vejen til mælkebøttebarn i blomst


"En mælkebøtte finder altid vej til solens stråler, og den stærke, seje personlighed Tina Campbell er mælkebøttebarnet, der har lært at blomstre igennem dynger af asfalt higende efter sprækker af solens varme.
Tina giver os i sit foredrag en gribende fortælling om sin barn- og ungdom præget af eget handicap, vold, druk, misbrug, alvorlig sygdom og svigt fra familie, venner, kærester og myndigheder. Med stort mod og ukuelighed kæmper hun sig gennem tilværelsen og alle dens forhindringer som en mælkebøtte. Imod alle odds kæmper hun med en utrolig livs- og lykkevilje, og hun overkommer, hvad intet menneske burde udsættes for.
Som voksen skal hun stadig overvinde mange strabadser for at få sin hverdag med små børn, alvorlig sygdom, handicap og job til at fungere. Hun kalder sig selv et ”mælkebøttebarn i blomst”, og uden bitterhed og selvmedlidenhed kan hun nærværende og med et glimt i øjet fortælle sin barske og alligevel særdeles livsbekræftende historie, hvor hverdagen trods alt er fyldt med mere lykke og kærlighed, end hun nogensinde turde drømme om. Tina kommer ind på, hvordan man forbereder sin svækkelse – hvordan man på naturlig måde kan bede om hjælp/frabede sig hjælp - hvordan man forbereder sin død, og hvad gjorde Tina, da hun var ved at miste sin forstand."
Else Hansen, Ældresagen.

"Den 1. juni 2016 holdt Tina M. Campbell foredraget ”Mælkebøttebarn i blomst” ved en fællestime på Egmont Højskolen. Skolens 200 elever samt gæster udefra deltog i foredraget.
Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Tina formåede at holde skolens elevers opmærksomhed fanget i over 1,5 time. Den rå ærlighed krydret med fortællinger om hendes barske opvækst var på intet tidspunkt for tårepersende, men blev med en stor faglig indsigt sat i relation til det omgivende samfund.
Foredraget er historien om en kvinde, Tina selv, som er kommet ud på den anden side af en hård opvækst. En opvækst præget af meget alkohol fra faderens side, en mor der ikke viste følelser overfor Tina samt det, at vokse op med gigt. Kampen for at komme ud på den anden side blev ærligt skildret som en kamp, der har haft sine omkostninger.
Efter foredraget var spørgelysten stor blandt eleverne, som tydeligt var berørte. Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation.
Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat."
Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen.


Tina M.-L. Campbell
Varighed: 2 timer
Honorar: 7.000,-
Honorar til transport: Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse om rabat på foredrag


Andre foredrag ved Tina M.-L. Campbell


Om foredragsholderen

Tina M.-L. Campbell

Foredragsholder ved Mælkebøttebarn i blomst Syrenvej 46 9310 Vodskov Telefon: 28405688 Se website Skriv email

Tina M.-L. Campbell – et ‘mælkebøttebarn i blomst’.
Udsatte børn der kæmper sig igennem trange kår, men bryder frem i blomst. Ja, det er også mig.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked