Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fra invalid til individ: Om at rejse sig, selvom livet slår dig ud gang på gang


Jeg er blevet slået ud mange gange, og jeg havde en opvækst med handicap, vold, druk og omsorgsvigt. Jeg fik invaliderende gigt som to-årig, min far havde mentale problemer, drak og var voldelig, min mor var invalid. Jgg blev mobbet og fik at vide, jeg skulle dø af AIDS, da jeg var 27 år. Jeg blev terminalpatient. Men jeg er et mælkebøttebarn, en mønsterbryder, der vokser op og blomstrer på trods af omstændighederne - og jeg er klar til at fortælle min historie nu. For jeg blomstrer og har mere end jeg turde drømme om! Hør hvad andre har sagt om mit foredrag:

"Imod alle odds kæmper hun med en utrolig livs- og lykkevilje, og hun overkommer, hvad intet menneske burde udsættes for. [...] Uden bitterhed og selvmedlidenhed kan hun nærværende og med et glimt i øjet fortælle sin barske og alligevel særdeles livsbekræftende historie..." Else Hansen, Ældresagen.

"Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Tina formåede at holde skolens elevers opmærksomhed fanget i over 1,5 time. [...]
Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat."
Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen.
Tina M.-L. Campbell
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse om rabat på foredrag


Andre foredrag ved Tina M.-L. Campbell


Om foredragsholderen

Tina M.-L. Campbell

Foredragsholder Syrenvej 46 9310 Vodskov Telefon: 42561498 Se website Skriv email

Et foredrag der skaber motivation og perspektiv

Tina M.-L. Campbells foredrag er for dig, der:
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked